Ervaar het Neopixels Inside gevoel

Een comfortabele woning met een goed klimaat: dát is het Neopixels Inside gevoel. Als u uw muren laat na-isoleren met Neopixels, krijgt u dit gevoel vanzelf. U kunt dan namelijk tevreden zijn met de aanschaf van het beste product in zijn soort.

Meer comfort

Uit metingen blijkt dat uw binnenmuur enkele graden warmer is na isolatie van uw spouwmuur met Neopixels. Naast een lagere energierekening heeft u hierdoor een veel aangenamere gevoelstemperatuur in huis. 's Ochtends is de temperatuur in uw woning aanmerkelijk minder gedaald.

teperatuur binnenmuurTemperatuurverloop in een spouwmuur vóór isolatie (links) en na isolatie (rechts). 
Temperatuur van uw binnenmuur stijgt enkele graden.

 

Bewuste keuze

Neopixels heeft het ‘Bewust isoleren'-label ontwikkeld om onze duurzame bedrijfsfilosofie te kunnen delen. Zo willen wij het voor de consument eenvoudiger maken om bewust te kiezen voor duurzame producten.

 

Een ander doel hiervan is het stimuleren van innovatie en optimalisatie bij producenten, zodat er meer betere producten op de markt komen. Neopixels selecteert zijn producten volgens deze gedachte. Dit gebeurt door een zorgvuldig proces van metingen van prestaties en producttesten. Alleen de beste producten, die voldoen aan de criteria, krijgen het label.

 

 

 

bewuste keuze

Neopixels België
www.neopixels.be

© Copyright 2013 Neopixels Insulation BV • Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Neopixels. Neopixels en Neofixx zijn geregistreerde merknamen van Neopixels Insulation bv. Neopor en BASF zijn geregistreerde merknamen van afdelingen of verbonden bedrijven van BASF. Alle merken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.