Isolatie voor huisvestingsmaatschappijen

Voor huisvestingsmaatschappijen zijn energiezuinige en duurzame woningen van groot belang. Niet alleen om de betaalbaarheid en het wooncomfort, maar ook vanwege de maatschappelijke taak om de milieubelasting te reduceren. Bovendien zijn energiezuinigheid en duurzaamheid gunstig voor de vastgoedwaarde van een woning.

 

Partner bij isolatie

Als huisvestingsmaatschappij zoekt u een deskundige, betrouwbare en betrokken partner om u hierbij te ondersteunen. Neopixels kan die rol voor u vervullen. Samen met onze installateurs adviseren en helpen wij u waar nodig.

 

 

Wij denken met u mee

Neopixels Insulation werkt samen met diverse huisvestingsmaatschappijen. Diverse projecten zijn naar tevredenheid geïsoleerd. Wij denken graag met u mee in het voortraject of tijdens de uitvoering van een project. Neopixels Insulation biedt u ondersteuning tijdens het gehele project.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

 

Bestektekst aanvragen

Neopixels België
www.neopixels.be

© Copyright 2013 Neopixels Insulation BV • Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Neopixels. Neopixels en Neofixx zijn geregistreerde merknamen van Neopixels Insulation bv. Neopor en BASF zijn geregistreerde merknamen van afdelingen of verbonden bedrijven van BASF. Alle merken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.