Certificaten Neopixels

Ieder land stelt zijn eigen kwaliteitseisen, het ene land is strenger dan het andere. Het systeem Neopixels is in verschillende landen volgens diverse keurmerken gecertificeerd. Geen enkel ander parelsysteem bezit deze certificaten zowel voor Nederland, België en Duitsland. Zo bestaat er voor Nederland een Neopixels KOMO-attest van IKOB-BKB en voor België een Neopixels ATG technische goedkeuring van BUtgb. In Duitsland heeft Neopixels als enige parelsysteem een Neopixels Allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung van het Deutsches Instituut für Bautechniek (DIBt).

 

Hoogste isolatiewaarde

Neopixels is dus het meest beproefde en geteste materiaal voor spouwmuurisolatie op de markt. Daarnaast scoort Neopixels in elk land de hoogste isolatiewaarde.

 

© Copyright 2013 Neopixels Insulation BV • Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Neopixels. Neopixels en Neofixx zijn geregistreerde merknamen van Neopixels Insulation bv. Neopor en BASF zijn geregistreerde merknamen van afdelingen of verbonden bedrijven van BASF. Alle merken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.